De beste Smartwatch voor Whatsapp en bellen onder de €70,-

De beste Smartwatch voor Whatsapp en bellen onder de €70,-

Ben jij opzoek naar een smartwatch voor whatsapp en bellen?, dan is deze smartwatch helemaal voor jou! De Maoo Maximize Smartwatch zit bomvol handige functies waaronder bellen en notificaties ontvangen van Whatsapp. Naast deze twee super handige functies is deze smartwatch voorzien van nog veel meer snufjes. Lees snel verder en ontdek wat de Maximize smartwatch voor jou kan betekenen. 

Met de Maximize smartwatch kun je gemakkelijk telefoongesprekken voeren terwijl je onderweg bent of met beide handen bezig bent. De smartwatch is verbonden met je smartphone via Bluetooth, zodat je gemakkelijk kunt bellen. Door het ingebouwde Alexa systeem kun je zelfs tegen je horloge praten om iemand te bellen. Om dit te doen zeg je; Alexa bel (naam van de persoon die je wilt bellen). Dus bijvoorbeeld Alexa, bel Max en dan zorgt je smartwatch ervoor dat je Max aan de lijn krijgt!

Klik hier om naar de Maoo Maximize Smartwatch te gaan

Om te bellen en de ander te verstaan heb je natuurlijk een microfoon en een speaker nodig, en reken er maar op dat de Maximize die heeft! De MAOO maximize smartwatch heeft namelijk een geheel ingebouwde speaker en microfoon, zodat je de telefoon niet aan je oor hoeft te houden tijdens het gesprek. Zo kan je dus ‘handsfree’ bellen waarbij degene wie je belt je gewoon kan verstaan!

Is de Maximize smartwatch waterdicht?

Naast dat de MAOO Maximize smartwatch heel wat handige functies heeft, Is de smartwatch ook IP-68 waterdicht. IP-68 betekent dat de smartwatch volledig getest is of het water -en stofdicht is. Zo betekent de 6 dat het stofdicht is en de 8 betekent dat het product bestemd is tegen een onderdompeling van 1.5-3m diep voor 30 minuten lang. Daarom is deze smartwatch ideaal voor watersporten! Zo is het dus ook gewoon mogelijk om met de smartwatch te gaan douchen.

Smartwatch met lange batterijduur

De Maximize smartwatch beschikt over een zeer lange batterijduur. In de smartwatch zit namelijk een batterij van 300 mAh. Deze batterij gaat dan ook maar liefst 10 dagen mee bij normaal gebruik en 7 dagen bij intensief gebruik. Dit betekent dus dat je je smartwatch maar heel af -en toe hoeft op te laden. Dus door deze sterke batterij hoef jij je geen zorgen te maken dat de smartwatch tijdens een lange sportsessie leeg is.

Sportfuncties 

De MAOO Maximize is de ideale smartwatch om berichten van Whatsapp binnen te krijgen en deze te lezen. Deze smartwatch houdt je dus op de hoogte van de nieuwste notificaties. Naast dat deze smartwatch goed is voor bellen en Whatsapp berichten ontvangen. Kan je deze smartwatch ook nog eens gebruiken voor heel veel verschillende sporten! Zo ondersteunt de smartwatch zelf 24 sporten, en als je je smartwatch verbindt met de VeryFit app, wat overigens gratis is, dan krijg je inzichten in meer dan 60 verschillende sporten. Dus voor een goede prijs-kwaliteit smartwatch die je ook nog eens voorziet van bellen en Whatsapp, ben je bij Maoo zeker aan het goede adres!

Belangrijke functies

Naast dat de smartwatch heel veel verschillende sporten ondersteunt, heeft het ook een heleboel handige functies. Denk hierbij aan:

  • Hartslagmeter
  • Bloedsaturatiemeter
  • Stappenteller
  • Slaapmonitor
  • Muziekbediening op de smartphone
  • Krachtige batterij (8-10 dagen in gebruik)
  • 100+ wijzerplaten
  • GPS via de smartphone

En nog veel meer verschillende functies! Wil je weten welke functies er nog meer zijn?

Klik hier om naar de Maoo Maximize Smartwatch te gaan

 

Volgende lezen

Het belang van gezondheidsmonitoring met een smartwatch

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.